Massagepraktijk

 

SLIM

 

Een slimme keus voor lichaam en geest

Home

Actie

Massage

Voorstellen

Contact

Bredasingel 169, 6844 BA Arnhem, tel.nr.: 06-21803729

Informatie

Nieuws

E-mail: info@massagepraktijkslim.nl

Gastenboek

Prijzen

Ontspanningsmassage of Klassieke massage

 

Ontspanningsmassage of klassieke massage is een massage waarbij lichaam en geest weer tot rust komen. Een regelmatige ontspanningsmassage of klassieke massage kan een preventieve werking hebben op de algehele gezondheid, zowel lichamelijk als geestelijk.

Het verschil tussen ontspanningsmassage en klassieke massage is dat ontspanningsmassage rustiger gedaan wordt. Door heel rustig de technieken toe te passen kan de cliënt zich volledig ontspannen.

In de huidige tijd zitten veel mensen achter de computer te werken waardoor er problemen ontstaan die vervelend kunnen zijn. Door vermoeidheid of overbelasting kunt u last krijgen van uw nek, schouder, rug of benen. Hebt u er dan wel eens aan gedacht om u te laten masseren? Als je in het geheel niet aan sporten doet is het toch goed voor de spieren om je regelmatig te laten masseren. Het houdt je spieren in een goede conditie en de masseur zal de nodige aandacht schenken aan "oneffenheden" die hij zal tegenkomen. Voor mensen met stressklachten kan ontspanningsmassage fysiek zeer ontspannend zijn.
Het bevordert uw geestelijke rust. Het resultaat is een totaalbalans van lichaam en geest.

 

Wat houdt een klassieke massage in?
Klassieke massage is een massage waarbij het verlichten van spierspanning voorop staat.
Na het warm maken van de spieren worden ze gekneed. Zo worden de spieren even uit hun ligging gehaald, opgerekt en kunnen afvalstoffen worden afgevoerd. Door het uitoefenen van fricties op het zachte weefsel wordt de doorbloeding bevorderd. Tot slot wordt er op de spieren geklopt, om je lichaam meer energie te geven.


Wat zijn de effecten van een klassieke massage?

Minder pijn in het behandelde gebied

Minder spierspanning

Betere doorbloeding van het gemasseerde weefsel

De massage zet aan tot stofwisseling

Vermindert vermoeidheid en geeft je nieuwe energie